Bár már áprilisban leforgatta a Jóban Rosszban utolsó jelenetét Száraz Dénes, de egészen idáig láthattuk a képernyőn. Többé nem szerepel a sorozatban.

A Tamás atya szerepével a sorozatból már egyszer kiírt Száraz Dénes ma este ismét távozott a Jóban Rosszbanból. A színész jó ideje a rosszfiút, Balázst alakította. Eddig. Dénessel egyébként még a tavasszal közölték, hogy karaktere kifulladt, így megválnak tőle, ezúttal végleg. 

Forrás: Redlemon

"Mindig is szerettem a verekedős, külső helyszínes jeleneteket. Balázs számtalan hasonló akcióba keveredett, ezért különösen kedveltem a karakterét. Seres Danival pedig jó párost alakítottunk ezekben a helyzetekben, hiszen mindketten mozgékony gyerekek vagyunk" - emlékezett vissza a közös forgatásokra a színész, aki most leginkább arra vár, hogy az őszi színházi munkái beinduljanak.

A mai Jóban Rosszban epizód érdekessége, hogy ebben látható - a jelenleg szabadságát töltő - Szabó Zsófi ominózus brutális hajvágatós jelenete is

Emlékeztek még arra, hogy amikor a Jóban Rosszban sorozatban szerepet vállalt Dénes, honnan volt ismerős az arca? Nekünk úgy rémlett, hogy egy országimázs filmben szerepelt, de utána néztünk, és nem. Az országos ismertséget egy - sokak által jópofának tartott, márok szerint rém irritáló -  sörreklám hozta meg neki. Felidézzük: 

 

Tanulóévek
Száraz Dénes a minap a Life.hu-nak idézte fel a színiakadémián töltött éveit . "Az a két év a nagybetűs budapesti életbe való belépést jelentette. 18 évesen kerültem Szlovákiából Budapestre és kezdtem meg a tanulmányaimat. Fel kellett vennem a nagyvárosi ritmust, meg kellett szoknom, hogy egyedül élek egy albérletben" - nosztalgiázott a színész, aki azóta a Jóban Rosszban sorozat kapcsán sok nő kedvence lett.