A „Before I Die" elnevezésű fal Robin Williams emlékfallá változott augusztus 13-án a 22. Sziget fesztiválon. Így mindenki megemlékezhetett a 63 évesen elhunyt Oscar-díjas színészről. Közben lánya, Zelda törölte magát Twitterről a gyűlölködő üzenetek miatt.

A Before I Die elnevezésű fal, amely eredetileg azért jött létre, hogy mindenki felírja rá azt, amit még szeretne megcsinálni halála előtt, egy napra Robin Williams emlékfallá változott a 22. Szigeten. Így a fesztiválozók üzenetei mellé egy hatalmas fotó is felkerült a színészről. 

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Robin Williams holttestére helyi idő szerint hétfőn találtak rá. A sztár öngyilkos lett. Három gyermeke és volt felesége megható közleményben búcsúzott a legendás színésztől, amelyet IDE kattintva tudsz elolvasni. 

Közben a híresség lánya, Zelda törölte magát minden online közösségi felületről, mivel "kegyetlen és szükségtelen" üzeneteket kapott apja halála után. "Ezekben a nehéz időkben kérlek, próbáljatok tisztelettel bánni velem, a családommal és a barátaimmal. Kegyetlen és szükségtelen dolog átkutatni a profiljainkat az apámról készült fotók után, és azok száma alapján ítélkezni felettem" - fogalmazott Zelda.