Tunéziában rekedt kisfiával Németh Kristóf

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
Djerba Játékszín légitársaság Németh Kristóf hazajutás Tunézia nyaralás sztrájk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf, a Játékszín igazgatója Djerba szigetén ragadt hétéves kisfiával a helyi légitársaság sztrájkja miatt.

Több tucat magyar turista, köztük Németh Kristóf és kisfia rekedt Tunéziában, a helyi légitársaság ugyanis tiltakozásba kezdett – tudta meg a Blikk. „Háromezer külföldi rekedt itt. A szigeten 88-an vagyunk magyarok. A sztrájk miatt az itteni repülőtér egyáltalán nem bonyolít le- és felszállásokat" – panaszolta a lapnak Németh Kristóf.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A megpróbáltatásokat Kristóf kisfia elég jól viseli. „A több ezer kint ragadt ember közül szerintem Lócika az egyetlen, aki élvezi ezt a helyzetet. Otthagytuk a szállodában a csomagokat, és lementünk a tengerpartra" – mondta a színházigazgató, aki nem sokkal később a lapnak telefonon megerősítette, hogy úgy tűnik, hamarosan mégis hazajuthatnak. „Csehországból elindítottak egy gépet Budapestre, amely megtankol, és a tőlünk három-négy órára lévő Sfax városába hoz utasokat. Állítólag azzal haza tudunk jutni" – tette hozzá Németh Kristóf.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.