35 éves. Magabiztos. Ultraszexi. Engedjétek meg, hogy bemutassuk Katie Holmes legdögösebb énjét. Tom Cruise volt felesége egy magazin őszi számának bemutatóján tette tiszteletét - átlátszó ruhában.

A DuJour magazin őszi kiadásának címlaplányaként természetes volt, hogy Katie Holmes ott lesz a lap megjelenését ünneplő bulin. Csak abban nem lehetett biztos senki, hogy a színésznő dögösebb lesz, mint valaha. Fekete ruhájának átlátszó felsőjén keresztül kivillant a sztár fekete melltartója. A rakott szoknyarész ugyan nem a legnagyobb kedvencünk, mert erősíti a színésznőt, de a fekete felsőrészt imádjuk.

Forrás: AFP
Az élet fekete nélkül
"Elsőre lehetetlen vállalkozásnak tűnik a feketementes élet. Az utcán nemcsak a téli szezonban, hanem egész évben látni talpig feketébe öltözött embereket. Egy ismerősöm javasolta nekem a fekete teljes elhagyását, mert a sötét szín magába szívja az energiákat. Először kétkedve fogadtam a furcsa javaslatot, majd fokozatosan cseréltem le gardróbom darabjait, egy éve pedig már egyáltalán nem hordok feketét" - írta egyik korábbi cikkünk szerzője. Ha szeretnéd megtudni, hogyan lehet teljesen elhagyni a feketét, kattints ide!