Így engedd el a kamaszgyermeked biztonságosan az éjszakába

Forrás: Thinkstock -
bulizás fiatalok kártya Főtaxi biztonság kamasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szuper kártyát dobott piacra az egyik taxitársaság, ami vigyáz gyermeked minden lépésére, amikor bulizni megy.

A FŐTAXI egy kreatív ötlettel segíti a szülőket, hogy gyermeküket biztonságban tudhassák. A késő estig tartó rendezvényeket azért nem kedvelik a szülők, mert félnek a városon keresztül történő késő esti utazás kockázataitól. A Prepaid kártya segítségével az esti programokra látogató fiatalok nem csak felhőtlenül szórakozhatnak, hanem biztonságban haza is érnek – olvasható a fotaxi.hu oldalán.

Forrás: Thinkstock

Mire jó a Prepaid kártya?

A szülő által taxira adott pénz nem veszhet el, hiszen a kártyára feltöltött összeget csak taxizásra lehet elkölteni.
Tervezhető a fiatalok hazajutása, hiszen a szülők bármikor, akár a karosszékből, online feltölthetik a kártyát (a kártya 5000 Ft-os összeggel tölthető fel).
Amennyiben a taxit a FŐTAXI app segítségével hívja, úgy a gépkocsi érkezése nyomon követhető a telefon képernyőjén keresztül, sőt a képernyőn az is látható, hogy milyen típusú és rendszámú taxi érkezik.
Kártya ingyenesen igényelhető és egy feltöltéssel egy évig használható.
A kártyát néhány napon belül postázzák a megadott címre.
Fagyott éjszaka az ország leghidegebb pontján http://www.life.hu/news/20140924-fagyott-ejszaka-az-orszag-leghidegebb-pontjan-zabaron.html Éjszaka fagy volt Zabaron, az ország leghidegebb pontján. Íme, a bizonyíték. News -- Magyar származású udvarlója akadt Katalin húgának, Pippa Middletonnak http://www.life.hu/news/20140923-magyar-szarmazasu-udvarloja-akadt-katalin-huganak-pippa-middletonnak.html Ugyan Katalin hercegné húga, Pippa Middleton két éve él boldog párkapcsolatban Nico Jacksonnal, újabban sokszor tűnik fel egy magyar származású befolyásos férfi oldalán is. News -- Lezuhant és szörnyet halt a „levegő mágusa", egy olasz műrepülőbajnok http://www.life.hu/news/20140922-lezuhant-egy-velencei-legi-bemutaton-francesco-fornabaio-murepulo-olasz-es-vilagbajnok.html Ötezer néző előtt lezuhant és szörnyet halt egy velencei légi bemutatón az olasz Francesco Fornabaio műrepülő világbajnok. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.