Szó szerint elnyelte a föld az autót Szekszárdon

Forrás: teol.hu/Gottvald Károly -
szakadás omlás Toyota térburkolat pince terepjáró autó lyuk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beszakadt a térburkolat egy autó alatt Szekszárdon az egyik hajnalban. A terepjáró teljesen eltűnt a mélyben. Korábban a fővárosban történt hasonló eset.

A baleset Szekszárdon, a Bezerédj utcában, a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Tolna Megyei Szakaszmérnökségén, az irodaépület udvarában történt – írja a Teol.hu. A cikk szerint tudták ugyan, hogy alatta kitéglázott pince van, de senki nem számított rá, hogy leszakadhat. Az omlás miatt 7 méter hosszú, 3 méter széles üreg keletkezett. Egy, az igazgatóság által bérelt Toyota terepjáró teljes egészében eltűnt a lyukban.

Forrás: teol.hu/Gottvald Károly

Egy statikai szakértő szerint az igazgatóság épülete, illetve a szomszédos ház nincs veszélyben. A leszakadt részt fóliával lefedték, hogy minél kevesebb csapadék jusson az üregbe, és kiszivattyúzták a már bejutott vizet is.

A hozzáértő még vizsgálja a kialakult helyzetet, és majd javaslatot tesz a helyreállítás módjára, a pince esetleges feltárására. Tőle várják a választ arra is, hogy miért történhetett a beszakadás. Az autó kiemelése nem egyszerű feladat, a hely szűke miatt a tűzoltók nem fértek hozzá a terepjáróhoz.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, korábban a főváros 8. kerületében tűnt el egy kocsi egy hatalmas gödörben, ami vélhetően csőtörés miatt keletkezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.