Rippel Feri megnyerte a jackpotot

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Rippel Feri nyeremény Jackpot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rippel fivérek fiatalabb tagja, Rippel Feri imádja a különböző szerencsejátékokat, sőt egyszer már a jackpotot is sikerült hazavinnie, amikor próbára tette szerencséjét. 

A nemzetközi hírű magyar artista kipróbálta magát a black jack asztal mellett. Míg játszott, a Life.hu kifaggatta, hányszor is keveri a kártyákat Feri, és hogyan is történt, mikor hazavitte a főnyereményt.
„Szerintem mindenkiben benne van a játékszellem. Mi rengeteget léptünk fel kaszinókban, bár mint fellépőknek, nekünk tiltani szokták a különböző játékgépek használatát. Volt már rá példa, hogy Kanadában betévedtünk egy játékterembe. Mikor odamentem a géphez, egy darab huszonöt centes volt a zsebemben. Úgy döntöttem, egye fene, mit veszthetek, és bedobtam azt az egy érmét a gépbe. Pár pillanat múlva elkezdett villogni és csilingelni a gép, és én azt sem tudtam, mi rosszat tettem. Hatalmas hangzavar keletkezett, és pár perc múlva egész Toronto apraja-nagyja körülöttem állt, és mindenki tapsolt, éljenzett. Végül kiderült, hogy megnyertem a jackpotot, ami körülbelül ötszáz dollár volt, de így is nagyon örültem neki, és talált pénznek fogtam fel. A lottóhoz is így állok, megveszem a szelvényt, de nem bízom el magam, hátha egyszer rám mosolyog a szerencse. Nagyon szeretem a hasonló játékokat, a pókerkészlettől elkezdve rengeteg társasjátékunk van otthon" - mesélte az artista, akitől falra másznak a lányok.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu
/1409/Tolva201492712857

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.