Camden tiszteletes válás gyerekmolesztálás felvétel Hetedik mennyország Stephen Collins
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hetedik mennyország lelkésze, Stephen Collins válófélben lévő feleségének beismerte, hogy anno gyerekeket molesztált. Minderről hangfelvétel is készült, amely most napvilágra került.

Szörnyű dolog derült ki kedvenc sorozatunk, a Hetedik mennyország Camden tiszteleteséről, Stephen Collinsról. A sorozatsztár válófélben lévő feleségének, Faye Grantnek 2012-ben elárulta, hogy évekkel ezelőtt kislányokat molesztált. Később erről egy terapeutának is vallott. A beszélgetést az asszony titokban rögzítette és állítólag a TMZ birtokába került.

A Hetedik mennyország szereplői Forrás: NORTHFOTO/(©) Copyright 2002 by Courtesy of The WB/Dorothy Low/The Wb

A portál szerint a felvételen hallatszik, hogy egy 11 éves New York-i lányt is molesztált, aki első felesége egyik rokona volt. Amikor az asszony rákérdez, ilyenkor erekciója is volt-e, Collins azt válaszolja, részben. Más esetekről is vall: egy Los Angeles-i szomszédlányról és még egy New York-iról.

Az ügyben most a New York-i rendőrség is nyomoz. Azt mondták, egyelőre három „áldozatról" tudnak, egyikük 2012-ben már jelezte is a molesztálást.

Reméljük, a Hetedik mennyország fiatal stábtagjaira anno nem vetette rá a szemét Collins...

Így változott meg a Hetedik mennyország szépfiúja, Matt Camden az idők során - kattints IDE és nézd meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.