Celeb vagyok ments ki innen Aurelio cigaretta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször is feltűnt Aurelio cigarettával a kezében a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelében. A lakók személyes ládikájában, amelynek tartalmát megmutatták a kameráknak, nem volt cigaretta. Hogy került akkor a táborba? 

Aureliónak nem kellett lemondania a füstölgésről, legalább emiatt nem morgolódik a szexhiánnyal küzdő VV-nyertes. De ki adott neki cigarettát?

Forrás: FB VV Aurelio


„Egy napra egy doboz cigit kap az, aki egyébként dohányzik. Ezt több napra is beoszthatja. Semmi egyebet nem kapnak" - tudtuk meg az RTL Klub sajtóosztályáról. Bea asszony kedd este kávéért is könyörgött, ő viszont nem kapott. Nem igazságtalan ez? Egyik hódolhat a szenvedélyének, a másik meg nem?

Aurelio ráadásul pont az a szereplő, aki az otthontól távol tervezte, hogy végleg felhagy a káros szenvedélyével.

" Aurelio alapból nem cigizett sokat, egy nap általában fél dobozzal szívott, ennél többet ritkán. Persze, ha stresszel, akkor többet is elszív.Érdekes, úgy tervezte, hogy a dzsungelben le fogja tudni tenni a cigit, ezzel szemben csak őt láttuk füstölögni"- árulta el VV Zsófika, Aurelió szerelme.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.