Kökény Attila felesége tiltakozik a negyedik gyerek ellen

Forrás: TV2 -
feleség Kökény Attila Sztárban sztár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kökény Attila gyermekei már nem mondhatóak aprónak, nagyfia, nagylánya 15 éves, kisfia pedig már 8 éves elmúlt. A családszerető énekes  hiába szeretne még egy kisbabát, felesége hajthatatlan! Nem bővül a család!

Kökény Attila nagyon elfoglalt, amióta a Sztárban sztár produkcióba szerepel. A próbák után koncertezni rohan, előfordul, hogy három koncertet is lenyom egy este. Ilyen tempó mellett hiába is szeretne, nem tud elég időt szentelni a családjának, pláne a családbővítésre nem jut ideje. Pedig vágyik egy újabb kisbabára. Vele ellentétben viszont felesége, Aranka egyáltalán nem szeretne negyedik gyermeket, ő már belefáradt az éjszakázásba, a szoptatásba és a pelenkázásba, nem akarja újra kezdeni.

Forrás: TV2

„Otthon nem akarják, csak én szeretnék kisbabát. A sorsra bíztuk az érkezését. A feleségemnek nem engedem, hogy védekezzen" –osztotta meg velünk Kökény Attila családbővítésről szóló gondolatait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.