Ördög Nóri és Majka együtt vezet műsort - íme az első közös fotó

Forrás: Facebook/Majka -
Majka Rising Star Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég derült ki, hogy Majka lesz Ördög Nóra párja a hamarosan indul Rising Star tehetségkutatóban. A rapper örömében már fel is tett egy közös képet a Facebook-oldalára. 

"Devil Nórival" - írta Majka a fotó alá. Persze a kép alatt rögtön elkezdtek záporozni a kommentek: van, aki szerint remek páros lesznek ők ketten, de persze vannak olyanok is, akik a duó egy-egy tagját nem szívlelik. Szerintünk remekül néznek ki együtt!

Forrás: Facebook/Majka

Azt már jó ideje tudni lehetett, hogy Nóra kapja majd a műsort, de az a napokban derült ki, hogy Majka is ott lesz a tehetségkutatóban. Korábban így nyilatkozott Majka a Life.hu cikkében: ,,Nagyon boldog vagyok, hogy a TV2 engem választott, és én lehetek a Rising Star egyik műsorvezetője. Ez egy teljesen új feladat, új kihívás nekem. Bele is néztem pár külföldi adásba, alig várom, hogy elkezdjünk dolgozni."

A Sztárban sztár döntője, október 26-án után indul a Rising Star. Az első két epizódban zajlik az énekesek kiválasztása, november 2-án pedig bemutatkozik a műsor egyik leglátványosabb eleme, a gigantikus ledfal is. Ebben az epizódban mutatják be továbbá, hogy a műsorhoz kapcsolódó applikáció segítségével miként tud a néző a későbbiekben beavatkozni az énekesek sorsába. A Rising Star nagyszabású, élő show-műsorai november 9-én indulnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.