Sikerült megszereznünk VV Dóra képeit, ahol még a különleges, brazil fenékimplantátum beültetése előtti hátsóját láthatjuk. Tényleg érdemes volt plasztikai sebészhez fordulnia!

VV Dórinak nem kell a teste miatt szégyenkeznie, így már az első este a zuhany alatt megmutatta tökéletes idomait, amit a celebek legkedveltebb plasztikai sebészének, dr. Tizedes Györgynek köszönhet. Dóri nem titkolta, hogy csodás fenekét nem a természetnek, hanem a sebésznek köszönheti, de azt, hogy hogyan nézett ki a hátsója a műtét előtt a Life.hu-n nézheted meg először. 

Forrás: Dr. Tizedes György

Dóri tíz kiló leadása után döntött úgy, brazil popsit szeretne, azaz tökéletesen feszeset és kereket. Állítása szerint edzéssel nem tudta elérni az álompopót, így a szilikon mellett döntött: 350 köbcentis fenékimplantátumot kapott, ráadásul egyenesen Brazíliából érkezett a sebész, aki megműtötte.
„Olyan laposnak találtam a fenekemet, hogy egy nadrágot tudtam hordani 10 évig, mert ez volt az egyetlen, ami jól állt rajtam. Minden lenyomta a hátsómat. Ami régen a legrosszabbul mutatott a fenekemen, az most a legjobb. Kifejezetten rosszul álltak a sztreccsnadrágok, viszont most ezek mutatnak rajtam a legjobban. A fiúk, ha megfogják a fenekemet, nem érzik a különbséget. Aki nem látott a tévében, az nem mondja meg, hogy műanyagot fog. Nem lehet sem látni, sem érezni, ha megfogod, csak azt érzékeled, hogy izmos. Én onnan fognék azért gyanút, hogy vékony a combom hozzá, itthon, akinek ekkora feneke van, annak sokkal vastagabb combja van. Olyan masszív, ha egy elefánt ráülne, akkor sem durranna ki soha, és nem kell kicserélni sem" – avatott be a titkokba minket Dóri, aki csak szuperlatívuszokban beszélt a sebészéről, Tizedes doktorról, aki a mellét és a száját is operálta.

Dóra feneke a műtét előtt és utánForrás: Dr. Tizedes György, CKM

„Ő a világ legjobb orvosa, imádom. Csupaszív ember. A genetika nem tökéletes, csak a plasztikai sebész tud tökéleteset alkotni. Biztos vagyok benne, hogy amikor már a korom meg fog látszani az arcomon, akkor megint hozzá fordulok korrekcióért."