ValóVilág: Laci motelba invitálta Zsuzsát, Dennis szobára menne Fannival

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence -
ValóVilág7 RTL 2 VV Laci VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem, nem arról van szó, hogy Laci mostantól a MILF-ekre bukik, hanem sokkal inkább arról, hogy a tetovált játékos megnyitotta a Nyugi Motelt a villában.

Nehéz idők jöttek a villalkókra. A munkahét alatt mindenkinek keményen meg kell küzdeni minden falatért, Laci pedig arra gondolt, motellé alakítja a nyugiszobát, és egy kis extra betevő fejében ott várja a lazulni vágyó vendégeket. Kuncsaftja persze rögtön lett is erre, Zsuzsával üzletelt néhány nyugodt óráért, és a villa csődöre, sőt, Dennis is kijelentette, élni szeretne a lehetőséggel, ugyanis szobára menne Fannival. Megint.

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

Dani pedig a munkaidő alatt kipróbálta az úgynevezett munkás kakaót: egy kis szesszel indította a napot. A főnök úr szimata viszont csalhatatlan, az iszákos munkásoknak sajnos nem jár fizetés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.