VV Karácsony: Meglepetést kaptak a villalakók

karácsony valóvilág VV7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dupla ajándékban volt ma része a játékosoknak, ajándékokat kaptak, és mindenkinek szemügyre vehettük egy családtagját, akik videóüzenettel kedveskedtek.

Laci kedvenc állata a gorilla, így is szokták otthon szólítani, tudhattuk meg, mikor a villalakók kicsomagolták otthonról kapott karácsonyi ajándékaikat. Ádámnak pedig egy VV Ádám feliratú pólót küldtek szülei, mi nem igazán tudjuk hová tenni a dolgot, de ő nagyon örült neki.

Forrás: RTL2

Természetesen mindenki a szeretteiktől érkezett videóüzenetnek örült a legjobban. Érdekes, kinek mi volt, ami először feltűnt, mikor az üzeneteket nézték: Fanni sírva fakadt, milyen aranyos, hogy kozmetikusnál volt a kiskutyája, Laci észrevette, ott van a háttérben a laptopja, Robin szerint anyukája úgy ült az asztalnál, mintha halotti toron lenne, vagy éppen jósolna. Dórinak legjobb barátnője üzent, a villafiúk ötféleképpen fejezték ki, hogy szimpatikus nekik a lány néhány adottsága. Szám szerint kettő.

Fanni és Dennis is meglepték egymást egy kis takaró alatti akcióval karácsonyra, ugyanis a lány fél, hogy hamarosan kiesik. Addig is, ahogy ő fogalmazott, kihasználja az időt.

Fotó:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Később Dennis megnyugtatott mindenkit, semmiképp nem fog beleszeretni Fanniba. Edina "Menjünk oda latolgatni!" felkiáltására Dani, Edina és Dennis összeállította a villa top5 játékosának listáját. Szerintük rajtuk kívül Maci és Zsuzsa esélyes a győzelemre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.