Akik nem követik a kezdetektől a ValóVilágot, azt gondolhatják, hogy a hetedik széria Fannija és Dennise minden idők legszemérmetlenebb villalakói. Az persze biztos, hogy bérelt helyük van a villaszex top 3-ban, de a korábbi játékosok sem fogták sokkal jobban vissza magukat. Talán csak annyiban, hogy odafigyeltek arra, a kamerák kevesebbet lássanak az akcióikból. Persze, már, aki... 

A ValóVilág első szériájának egykori nézői azt állítják, azt össze sem lehet hasonlítani a későbbiekkel. Tény, akkor még nem minden a szexről szólt, de azért a szerkesztők gondoskodtak arról, hogy ez a szál se maradjon ki az akkor még a mostaninál sokkal gátlásosabb játékosok életéből.

A VV1 ózdi macsója, Majka ki is használta a lehetőséget, amikor az ismert pornószínésznőt, Maya Goldot beküldték a villába, hogy egy kis masszázzsal tegye elviselhetőbbé a bezártságot. A szexmunkáslány szolidan, a takaró alatt elégítette ki Majkát, majd később így emlékezett vissza könyvében a történtekre:

"Nagyokat sóhajtozott alattam, miközben szinte teljesen meztelenül lovagló ülésben nehezedtem rá. A vágya percről percre erősödött, én pedig egy pillanatra félretettem minden ellenszenvemet, és megszántam őt. Nem szépítem a dolgokat. A paplan alatt kielégítettem őt szájjal, miközben ő halkan nyögdécselt a kéjtől. Nem értem, hogy mire ilyen büszke és nagypofájú. Szinte hozzá sem értem, mire ő elélvezett. Nem irigylem a szeretőit." Igen, akkoriban pont ennyit láttunk, nem az első széria volt a kukkolók paradicsoma: 

Forrás: http://video.xfree.hu/

A ValóVilág 2 szereplői, Sziszi és Péter rendszeresen ágyba bújtak egymással a játék során. Sőt, Péter bele is szeretett a széria vörös démonába, de a románc a játékkal együtt véget is ért.

 Forrás: http://pornxs.com/

A ValóVilág 3 Frenkije eredetileg Szilvivel költözött be egy párként a villába. Amíg Szilvi bent volt, egyáltalán nem fogta vissza magát, tulajdonképpen a villa minden pontján egymásnak estek...

...amikor Szilvi kiesett, a fiú nem zavartatta magát, és Katkával bonyolódott szexkapcsolatba. Az egyik legemlékezetesebb jelenetük, amikor Katka orális örömökben részesítette a fiút a WC-ben. A VV3 Katkáját sokáig emlegették a leggátlástalanabb valóságshow-játékosként.

Az egykori villalakó nemrégiben a BeleValóban mesélt arról, hogy csak jó pár évvel később sikerült túllépnie a villabeli szexjeleneteken. "Abban az időben nem volt valami elfogadott dolog a szex. Elég ciki volt, több év kellett, mire ezen túljutottunk. Akkor még nem ilyen szabadfelfogásúak voltak az emberek. Hát, ilyen Fanni 2 voltam szerintem, bár egy kicsit finomabb kivitelben" - jelentette ki. 

A ValóVilág 4 egykori szereplője, Nádai Anikó, akit a kezdetektől az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban láthatunk, Szandikával (!) pettingelt. Igaz, a takaró miatt itt sem láthattunk sokat, de Szandika nyögdécselése félreérthetetlen. A két lány többször is örömet okozott egymásnak az összezártság alatt, később Anikó a Life.hu-nak így mesélt a történtekről.  "Megtörtént, poén volt, be is voltam csiccsentve" - summázta és hozzátette, mindketten a fiúkat szeretik.

Időközben az is kiderült, hogy a sorozatszereplő életében nem Szandika volt az első lány. Ezt  villabeli legjobb barátnője kotyogta ki. "Mesélt arról, hogy volt már szexuális kapcsolata lánnyal, azt azonban nem mondta el, hogy ez alkalmi viszony volt, vagy pedig komoly kapcsolat. Bent nem akart erről beszélni, csak annyit mondott, hogy lefeküdt már nővel. Mielőtt megtudhattam volna a részleteket, azt mondta, hogy ezt a beszélgetést majd kint folytatjuk" - nyilatkozta akkor

Szandika azonban nemcsak Nádai Anikóval, de a későbbi győztes, Alekosszal is ágyba bújt. Nekik egyébként a nézők szavazták meg, hogy egy romantikus estét együtt tölthessenek a nyugiszobában, ők pedig éltek a lehetőséggel. 

A ValóVilág 5 egyik legemlékezetesebb párja Cristofel és Alekosz exe, Veronika volt. A plasztiklány először nem akarta beadni a derekát, de aztán nem tudott ellenállni a kubai macsónak. Később, kiesése után, a szavazóknak köszönhetően Cristofel visszatérhetett a villába, hogy randevúzhasson a lánnyal.

Bár csak fél napot töltött bent, nem sokáig vesztegette az idejét: a békülés után egyből sikerült magáévá tennie Veronikát. Kapcsolatuk a villán kívül is tartott, majd drámai véget ért. Cristofel csúnyán bántalmazta a lányt, aki fel is jelentette egykori szerelmét, akit egy évvel ezelőtt el is ítéltek.  

Ugyanebben a szériában lehettünk tanúi Seherezádé és Gergő aktusának is, amit a lány szeretetéhséggel magyarázott. Az alkalmi párocska tagjai közül a fiúnak kellett korábban távoznia a villából, sokak szerint épp a Seherezádéval való se vele-se nélküle kapcsolat miatt.

Gergő azt állította: nem is szeretett volna semmi komolyat a lánytól, hiszen kint a barátnője várta. "Úgy néz ki, újra egy pár vagyunk Csillával. Amikor beköltöztem, megállapodtunk, nem folytatjuk a kapcsolatot, de Csilla egyre gyakrabban járt az agyamban. Ha tudtam volna, hogy Seherezádé mélyebb érzelmeket táplál irántam, abban a pillanatban leállítottam volna ezt az kapcsolatot, de soha nem mondta. Nekem tiszta a lelkiismeretem" - nyilatkozta akkor Gergő, akire azonban nemcsak Sehi, hanem a lány édesanyja is berágott.

A ValóVilág 6 játékosai sem voltak szégyellősek. Legelőször, a játék első hetében Simon és Charlotte gabalyodott egymásba, azonban az egykori orvostanhallgatónak szabályszegés miatt távoznia kellett. Amikor a korábban a testéből élő Charlotte kiesett a villából, el is jegyezte a lányt, majd villámgyorsan szakítottak.

A hatos szériában nem ők voltak azt egyetlenek, akik nem bírtak a vágyaikkal. Aureliónak Teót sikerült megfűznie, többször is, de a játék győztese később Zsófikában talált párra

VV Iza és Krisztián kapcsolatában senki nem hitt a villában. A játékosok és a hozzátartozók is úgy gondolták, ahogy véget ér a ValóVilág, úgy a kapcsolat sem folytatódik tovább és Iza csupán szexpartnert lát a hajdúnánási fiúban. Nos, ez nem így történt, ők még mindig együtt vannak

Javában tart a ValóVilág 7. szériája, és azt bátran kijelenthetjük, hogy ők a leggátlástalanabb játékosok. Fanni és Dennis már a játék elején ágyba bújtak egymással, annak ellenére, hogya lány a beköltözésekor "szűzpöcök"-életmódot fogadott és kijelentette, hogy semmiképpen nem fog szexelni kamerák előtt. Azóta persze felülbírálta ezt, ennyire: 

Az erdélyi VV Edina egy ideig tartóztatta magát, sőt, kerülni próbálta az intim helyzeteket, ám szilveszter éjszakáján mégiscsak lefeküdt VV Lacival. Hogy mennyire érezték jól magukat, azt itt meg is nézheted: