Biztos, ami biztos alapon még az ablakon is kidobta férje hímtagját egy dühös nő, miután kiderült, hogy megcsalja.

Az ég óvjon mindenkit egy féltékeny nőtől! A helyszín ismét Kína, a történet főszereplője pedig megint egy megcsalt feleség és a hűtlenkedő párja. Az 5 gyerekes édesapa, Fan Lung akkor pecsételte meg végérvényesen sorsát, amikor elfelejtett kijelentkezni postafiókjából.

IllusztrációForrás: Thinkstock

Közvetlenül azután, hogy egy pikáns, forró hangvételű levelet küldött szeretőjének, amelyet 21 éves felesége gond nélkül megtalált és el is olvasott. Feng, a jelenleg súlyos testi sértés vádjával letartóztatott feleség ezután az éjszaka folyamán levágta a mellette alvó férjura péniszét egy ollóval. Lungot azonnal kórházba szállították, ahol még menteni tudták a menthetőt, és sikeresen visszavarrták a levágott hímtagot.

Pénisznyisszantás házasságmentés és kétségbeesés miatt?
Nem ez az első alkalom, hogy drasztikus módszerrel végeznek a férj férfiasságával: korábban szintén Kínában történt egy hasonló eset, a Life.hu ITT írt róla bővebben. Szintén egy kínai férfi volt az, aki önkezével szabadult meg hímtagjáról – az okokról ide kattintva írtunk bővebben.

A feleség azonban a Central European News szerint visszament a kórházba, beosont a lábadozó férj szobájába, hogy újra levágja a csalfa férj férfiasságát, majd biztos, ami biztos alapon még az ablakon is kidobta. Az erősen vérző férfinak még volt arra ereje, hogy kikergesse a szobából a nőt. Bár a kórház minden tőle telhetőt megtett, nem sikerült megtalálni a nemes testrészt, a rendőrség feltételezései szerint valószínűleg egy kóbor állat zsákmányaként végezhette.