Sajátos módon bókoltak a villanőknek a villapasik. Mondjuk pont ennyit vártunk tőlük, ahogyan az sem okozott meglepetést, hogy Lacinak kihívója akadt. Robin bevallotta Edinának, hogy tetszik neki. Robin persze ugyanezt ezt Dórinak is bevallotta, mire ő annyit válaszolt, jelentsen ez bármit is:  "Hát de az emberek rá tudják tenni a másikra a másikat. Úgymond, átvitt értelemben"

"Na, kezdjük, kanok" - kiáltott fel a minden körülmények között überelegáns Fanni, és megkezdődött a bókverseny a villában. A fiúk pedig kellő lírai érzékkel próbálták meg körbe rajongani a hölgyeket. Edina például Dennistől a következőt kapta: "Amikor táncolsz, kajak feláll rád…" Dani pedig már saját magát is zavarba hozta miután Fanni felszólította, hogy bókoljon neki rendesen: "Ha rád nézek, izzadok…" És tényleg! Dani bevörösödött és le is izzadt fél perc alatt. Ha nem hiszitek, járjatok utána, íme, a bizonyító videó: 

És ha ez nem lett volna elég, a villalakók négyszemközt is... ööö... szerelmes szavakat suttogtak egymásnak. Nem mondjuk meg, mit tenne Dennis Fanni arcával, miközben Godzilláját nézegette és símogatta, a lány pedig mélyfilozófiai okfejtésbe bonyolódott: "Isten teremtett egy lyukas pinát, meg egy hosszú farkat. És azt honnan tudta, hogy belemegy egymásba? De érdekes!", majd tovább folytatta: "Honnan tudja a testem, hogy a puncim lyukas?". Mindeközben Edina és Laci romantikázását gyanús szagok zavarták meg. Nem viccelünk: