Van, aki már látta az erotikus regénytrilógiából készült filmet, sőt, azt is tudja, milyen érzés Anastasia Steele bőrébe bújni. Ő a fiatal nő magyar szinkronhangja, Földes Eszter.

Február 12-től kerül a mozikba 2015 egyik legjobban várt filmje, amelynek első képkockái már láthatók a világhálón. Anastasia Steele bőrébe Dakota Johnson, Melanie Griffith és Don Jonhson egykori színészházaspár lánya bújt. Magyar hangja pedig szintén művészcsemete, Földes Tamás színész és Tucsek Edit balettművész lánya. Földes Eszter ráadásul azon ritka hölgyek táborát erősíti, akik nem olvasták a könyvet.

"Tisztában voltam a történettel, bele-bele olvastam. A divatban lévő regények világa általában nem érdekel, más típusú könyveket olvasok. A barátnőim viszont szinte mindnyájan elolvasták, így rajtuk keresztül én is képben vagyok minden részlettel, a végét is tudom a történetnek” – kezdett be Eszter, akinek igencsak szexis szereplő bőrébe kellett bújnia.

Forrás: Facebook/Földes Eszter

„A szinkronrendező felvázolta dramaturgiailag a történetet, elmondta a karakterre legjellemzőbb dolgokat, megnéztük a színésznő arcát, hogy milyen stílusban beszél. Elárulom, hogy nem olyan volt ez a filmet szinkronizálni, mint egy pornófilmet, igaz, olyat nem csináltam. Finoman voltak a szexjelenetek megoldva, nem olyan részletesen lettek kidolgozva, mint ahogy a könyvben van leírva. A film inkább a szereplők lelkével foglalkozik. Éppen ezért nem kellett sokat nyögni, ennél többre számítottam. De nem kapott el a hév, nem ragadott magával az átlagosnál több pikáns jelent. Valószínűleg, ha valaki elölről megnézi az egész filmet, és nem csak a jelenetekkel foglalkozik, arra hat a felfokozott testiség" -  árulta el a színésznő, akit láthattunk már csupasz keblekkel egy magyar filmben. Az Utolsó idők ízelítőjébe csempészték bele idomait.

„Csak akkor szerepelek pucéran, ha művészi értelemben ez indokolt, ha művészileg hozzáad egy emberhez, egyébként nem tartom fontosnak” – magyarázta Eszter, aki sajnos a díszbemutatóra nem tud elmenni.

„Miután a könyv a barátnőim kedvence, biztos elrángatnak, nézzük meg. Ők általában megnézik azokat a filmeket, amikben én szinkronizálok.”