Az Éden Hotel több olyan fiatal lánynak hozza meg az ismertséget, akik évek óta próbálkoznak kitörni a névtelenségből. Nekik tényleg mindegy, hogy mivel, csak az a fontos, hogy ismertek legyenek. Ha hanggal nem megy, akkor jöhet a testbedobás!

Számos módja van annak, hogy a rivaldafénybe vágyó fiatal lányok magukra vonják a figyelmet. Ha a szépséggel nem megy a kitűnés a tömegből, akkor lehet próbálkozni énekléssel, különös szokással vagy akár egy tökéletesre formált testtel. Persze ne feledkezzünk el arról sem, hogy egy közismert ember partnereként is egyenes út vezet a címlapokhoz. Az Éden Hotel leányzói a február 23-tól a TV2 képernyőjére kerülő taktikai reality előtt már több helyen próbálták bizonyítani, hogy több figyelmet szeretnének, mint amennyit a családtól és a barátoktól kaphatnak.

Bencsik Adrienn 2011 tavaszán először a hangjával próbált bejutni a Csillag születik című RTL-es produkcióba.

 Majd 2013 szeptemberében az X-Faktor válogatóján mutatta meg énektudását, nem sok sikerrel.

 Látva, hogy az énekhangja nem hozta lázba a szerkesztőket, tavaly egy újabb műsorba jeletkezett,  a Shopping királynőkbe. Végül testbedobással került képernyőre.

Nagy Apolka fordítva futott neki az ismertségnek. Először a testét dobta be, aztán a hangjával próbálkozott, majd megint a testével, végül ez utóbbi a TV2 képernyőjére repítette.

A lány a Szépségkirálynő címért szállt ringbe 2013-ban, de a szakmai zsűri döntése alapján korán elbúcsúzott a versenytől. A herceghalmi felkészítőtáborból küldték haza három társával együtt, így a döntőbe már nem jutott be. Mialatt a szépségét vásárra vitte, az iskolát elhanyagolta, nem tudott felkészülni a vizsgájára.

Forrás: TV2

Nem adta fel, tavaly a Rising Star castingján ismét feltűnt. Szépsége után a hangja sem hozta meg a várva várt sikert, így később ismét a testét helyezte előtérbe és jelentkezett az Éden Hotelbe.

Forrás: TV2

Végül mindketten a taktikai realityben kötöttek ki és elutaztak Costa Ricára. Hamarosan kiderül, mennyire sikerult bedobni magukat.