Sokkoló tragédia a raliversenyen - halálra égett a spanyol navigátor

Forrás: Twitter/MallorcaRallye -
halál Mallorca rali baleset raliverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nézők szeme láttára égett halálra Jose Lumbreras spanyol navigátor egy hétvégi mallorcai raliversenyen.

Az Oris Rally Clasico elnevezésű eseményen a 31 esztendős Jose Lumbreras Renault 5 Turbója az utasoldali ajtójával csapódott egy fának, s a tűz olyan gyorsan elterjedt, hogy nem tudott kimenekülni a lángok közül. A navigátor a mentőcsapatok minden igyekezete ellenére a helyszínen meghalt, a sofőrt, Carlos Iscart stabil állapotban szállították egy helyi kórházba.

Forrás: Twitter/MallorcaRallye

"Mind tudjuk, hogy az autóversenyzés az egyik legveszélyesebb dolog a világon, ezt az Oris Rally Clasicón történt haláleset ismét beigazolta. A versenyt beárnyékolta a 31 esztendős navigátor, Jose Lumbreras halála, Carlos Iscar állapota súlyos, de stabil. A spanyol versenyzők egy Renault Turbo 5-tel indultak. Természetesen az elhunyt navigátor és a sérült pilóta családjával vagyunk gondolatainkban." - írják közleményükben a szervezők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.