Csütörtök este a Glamour-gálán végre bizonyosságot szerezhettünk arról, amiről már hónapok óta pletyka szinten tudtunk: Gianni és Debreczeni Zita egy párt alkot.

Nem titkolóznak tovább, a nyilvánosság előtt is felvállalta egymást a sztárpár. December elején robbant a bomba, hogy egymásra találtak. Bár elég egyértelmű volt, hogy nem barátok csókolóztak nyilvánosan egy szórakozóhelyen, akkor tagadták az egyértelműt, amiről egy napilap olvasóriportere számolt be. Gianni úgy nyilatkozott, hogy „csak bandáztak", jól érezték magukat, de azt nem tagadta, hogy megcsókolta volna Zitát. Többet nem lehetett őket nyilvános helyen látni, de Zita állandó vendége lett Gianni belvárosi éttermének. Szinte naponta posztolt ínycsiklandozó finomságokról fotókat. Úgy tűnik, hogy az elmúlt három hónapban megbizonyosodtak róla, több van köztük egyszerű fellángolásnál, és elhatározták, hogy véget vetnek a találgatásoknak és nyilvánosan is felvállalják egymást. Az egyik legjobb alkalom a nagy eseményre a női magazin éves, díjkiosztó gálája lett, ahová Zita, információink szerint, már különös gonddal tervezte meg az öltözetét, hisz tisztában volt vele, hogy a magyar média felkapja a fejét a nagy bejelentésre. Gianni és Zita között egyébként 10 év a korkülönbség.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu
A Life.hu újságírója a Glamour-partin faggatta Zitát és Giannit a kapcsolatukról. A férfi először habozott kimondani, hogy egy párt alkotnak. "Kérdezd meg a signorát" - mosolygott a mellette álló szépségre, aki azonnal rávágta: Si, si!

Zita szeptember végén vallotta be, hogy két év szerelem után szakított kedvesével, Kristóffal. A tetovált fiút sem vállalta fel sokáig, amikor pedig egyértelművé tették kapcsolatukat, Kristóf kiakadt a média fokozott érdeklődésétől és nekiugrott egy operatőrnek. A férfi súlyos testi sértés miatt 12 évvel korábban már rács mögé került egy évre. Zita a balhés fiú előtt egy gyerekkori szerelmével 12 év kihagyás után jött össze, de kapcsolatuk egy évet sem élt meg.

De közismert szerelmekből sem volt hiány! A fotósként dolgozó egykori modell korábban Bódi Sylvi exével, a miliárdos Kedves Ferenccel alkotott egy párt, előtte pedig szerelmi hároszögben élt Harsányi Leventével és Majkával. Levi kezéről csapta le a szépséget az ózdi rapper. A két műsorvezető Zita miatt évekig nem volt jó viszonyban, majd tavaly tavasszal kamerák előtt úriember módjára rendezték a tíz évvel ezelőtti  nézeteltérést.