Tetovált Állatmentők Music Fm bőr Pordán Petra állatvédelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő fotók láttak napvilágot a 89.5 Music FM reggeli adásának népszerű műsorvezetőjéről. Pordán Petra testének feléről eltűnt a bőr.

A Music FM Önindító című műsorának egy korábbi adásában Petra beszélt arról, hogy mi mindent lehet meztelen női testtel eladni. Elárulta, kizárólag magamutogatás céljából nem szívesen vetkőzne, de ha a meztelenségének lenne valami haszna, akkor bevállalná.

Fotó: Tischler Zoltán

"Úgy gondoltam, ha egy állatvédő szervezet kérne fel, hogy segítsem valamilyen sokkoló fotóval a munkájukat, akár még a textilt is ledobnám"- mondta a korábban szétkent sminket viselő Petra, akit a Tetovált Állatmentők a szaván fogtak. Petra 6 órán állt modellt egy különleges fotósorozathoz, amellyel az állatok elleni kegyetlenkedésre hívják fel a figyelmet. A végleges látvány sokkolóra sikerült, Petra úgy nézett ki, mintha lenyúzták volna a bőrét.

Fotó: Tischler Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.