Az Éden szexháziállatkáiként viselkedő Ádám és Melanie ugyanúgy élték mindennapjaikat a lány elég rövid szereplése alatt, mintha otthon lennének. Totál pucéran fürödtek, a kamerák előtt szexeltek és veszekedtek.  

Teraszra pisilő Melanie és Édenaranypart Ádám már rögtön az első közös estéjükön akkorát szexeltek, mint amilyet a valóságshow nézők még nem igen láthattak. Aztán sor került a kézimunkára is, majd Melanie távozott az Édenből. 

Forrás: TV2

Ezek láttán, őszintén bevalljuk: megfordult a fejünkben, hogy a szerelmespár azért ajándékoz meg minket annyi szexszel, mert pornókarrierre készül. Sejtésünk beigazolódott: Melanie benne lenne a felnőttfilmezésben. 

"Sok pozitív visszajelzést kaptam, így most azt mondom, simán vállalnék pornófilmet is, de csak akkor, ha Ádámmal forgathatok. Úgyhogy, ha lesz ilyen ajánlat, vele is meg kell beszélnie ezt a producernek. Egyébként, amióta együtt élünk, én csak Ádámmal foglalkozom. Segítek neki a klipekben, a zenei karrierjében, de vannak saját terveim is: egy lánybanda, ami stílusban leginkább Rihannához hasonlítható" - mesélt a terveiről a Borsnak Melanie.