Az Éden Hotel új beköltözője, Barbara egyelőre a szingliszobában lakik, még nem sikerült párt találnia. Úgy tűnik, korábban nem voltak problémái az ismerkedéssel, legalábbis a filmvásznon biztosan nem...  

Gere Barbara, Baukó Éva exlakótársa állítólag mindössze egy hétig akart pornózni, ehhez képest viszont egy kicsit több időt töltött el ebben a szakmában. A 22 éves lány így azt is elmondhatja magáról, hogy az análpápával, Pierre Woodmannel forgathatott (bár azt még mindig nem tudtuk kideríteni, hogyan választja ki a konklávé az effajta pápát). 

Forrás: Youtube

A Daniella Rose név beütésekor 11 filmet adnak ki az internetes keresők, de a fiatal lányról túlzottan erotikus fotósorozatok is készültek. Mégis a legdurvábbnak azokat a filmeket találtuk, amelyekben idős nőket és férfiakat elégít ki szájjal a lány. Ezt inkább most nem mutatnánk meg. 

Barbara állítólag többször is abba akarta hagyni a pornózást, de egyre ismertebbé vált vele, ezért mégis folytatta, mesélte el egyik barátja az Éden Éjjel műsorvezetőinek.