Éden Ádám és Melanie a rövidke idő alatt, amit az Édenben töltöttek, folyamatosan szexeltek és veszekedtek. Nem történt ez máshogy kiesésük után sem, de most aztán tényleg kimaxolták a veszekedős szexet, foghíjasság lett a vége. 

Édenaranypart Ádám elmesélte, a napokban szakítottak Melanie-val, amiben az is közrejátszott, hogy Melanie most nézhette vissza a tévében, mit is művelt pontosan Ádám, amíg a Hotelben volt. A szakítást hogyan is tudták volna hivatalossá tenni, mint egy jó szakítós szexszel. Éppen ez volt Melanie fogsorának veszte.

Forrás: Facebook/ Éden Ádám

"Elég jó volt a hangulat. Be voltunk csiccsentve. Előző nap szakítottunk, befejeztük a legújabb videoklipünket, és úgy gondoltuk, egy jó szexszel megünnepeljük mindezt, és egyben elbúcsúzunk egymástól. Azonban olyan hevesek voltunk, hogy leestünk az ágyról, én pedig beütöttem a fejemet. Letört a fogam, és a szám is vérzett. Eléggé fájt, de utána egy órán át nem tudtuk abbahagyni a nevetést. Ilyesmi is csak velünk fordul elő. Másnap fogorvoshoz mentem, aki ideiglenesen pótolta a hiányzó részt" -mesélte Melanie a Blikknek

A szakítás pontos oka is kiderült: a múlt heti Éden Éjjel vendége volt a szerelmespár, de Melanie szerint Ádám nem viselkedett rendesen a műsorban, ugyanis a legjobb nőként Mariannát jelölte meg, nem a párját, Melanie-t. 

Az Ádám miatt kiesett Beus korábban elmesélte Lokinak, neki milyen szexbalesete volt, amit tényleg nehéz alulfelülmúlni.  

Úgy érezzük, a szexbalesetről hamarosan Golden Coast nóta fog születni...

A legdurvább szexbalesetek
Szexbaleset mindenkivel megtörténhet. Nem kell hozzá extrém helyszín és bizarr eszköz, néha elég egy óvatlan mozdulat, egy ártalmatlannak tűnő ékszer. Ám ha a bevállalósabbak közé tartozunk, hatványozódhat a szexbalesetek kockázata.