Legyél te is sikeres nő! - Jön a női karrier nap

Forrás: Thinkstock -
nők karriernap munka karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fontos, hogy a nők is épp olyan sikeresen tudjanak elhelyezkedni, és jó pozíciókban dolgozhassanak, mint a férfiak. Ezt támogatja a Női Karriernap, ahol te is tippeket kaphatsz az álommunka megszerzéséhez. 

Május 16-án a Női Karriernapon, a Millenáris Parkban nők találkozhatnak a munkaerőt kereső cégekkel, és inspiráló előadásokat, sikertörténeteket hallgathatnak meg profiktól. Személyes tanácsokat is kaphatsz az álláskereséshez, ami manapság nem egyszerű feladat.

Forrás: Thinkstock

Mielőtt nekivágsz az álláskeresésnek, ajánlott néhány kérdést tisztáznod magadban: mit szeretnél pontosan, milyen területen helyezkednél el, mik a fő kompetenciáid. Persze, ha még nem vagy teljesen tisztában mindennel, ne izgulj, a helyszínen ebben is segítenek.

Egy nagy, multinacionális cég vezetője - akinek kiemelten fontos a nők karrierjének támogatása - is ellátogat a rendezvényre.

Fontos, hogy ne felejts el regisztrálni, mielőtt elindulsz a rendezvényre, ugyanis az érdeklődés nagy. Így biztosan nem fogsz lemaradni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.