Részegen randalírozott a stúdióban Bill Murray

torta David Letterman részeg Bill Murray show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznek nehéz volt a tegnap estéje. David Lettarmann utolsó showjának vendége volt, ahol nagyon kitett magáért. Ezután egy másik stúdióban is jelenése volt, ahol már annyira el volt ázva, hogy lezúgott a székről.

Ahogy a Life.hu is megírta, az amerikai tévénézők és a hírességek kedvenc műsorvezetője, David Letterman 22 év után otthagyja saját nevével fémjelzett beszélgetős showját. Tegnap ment le az utolsó adás az amerikai CBS csatornán, ahova Bill Murray így érkezett meg:

Nagyon fel volt spanolva a színész, még a kint ácsorgókat is megénekeltette (1:40-től):

Mindezek után egy másik csatornán is jelenése volt, ahova már igencsak részegen érkezett meg, és a gravitáció megtette a hatását:

A riporter aztán meg is kérdezte, hogy mi volt ez az egész, amire Bill Murray így felelt: „Most voltam a Letterman showban, aztán elmentem vacsorázni, ahol kaviárt ettem és kacsát, és ittam egy kis rozét, amit vörösborral öblítettem le.”

Így azért már érthető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.