A járókelők vették észre: valami nagyon nagy baj lehet, ugyanis egész éjjel hintáztatta gyermekét egy nő, végül rendőrt hívtak az asszonyhoz.

Emberi ésszel alig értelmezhető, amit egy anyuka tett, sőt valószínűleg ő maga sem volt tudatában a történteknek. A huszonnégy éves fiatal nőre a marylandi rendőrök találtak rá a La Plata-i játszótéren. A járókelők értesítették őket, amikor észrevették, hogy nem egy hagyományos idilli, játszótéri jelenetet látnak. A nő hároméves gyermekét hintáztatta monoton mozdulatokkal - tette ezt csütörtökön, ám ugyanott állt még másnap reggel is. Ekkor értesítették a rendőröket, akik rögtön észrevették: a gyermek már nem él, a szeme csukva volt, sőt már a hullamerevség is beállt.

Forrás: Thinkstock


A helyi rendőrség szóvivője, Diane Richardson a Huffington Postnak elmondta: úgy tűnt, hogy az anya egyáltalán nem volt tisztában azzal, mi történik körülötte. Nem kizárt, hogy sokkot kapott a kisfia halálakor, azonban erről bővebbet majd csak a vizsgálat után tudnak mondani.
A nőt azonnal kórházba szállították. A gyermek holttestét jelenleg is vizsgálják, hogy kiderítsék, mi vezethetett a halálához. Úgy tudni, külsérelmi nyomok nem látszódtak a kis testen, ám az idegenkezűség csak a boncolás után zárható ki.