Gitártörő Hörcherre az X-Faktor válogatóján kapta fel a fejét a közönség. Úgy kiosztotta Tóth Gabit, hogy mindenki szája tátva maradt. Azóta szorgalmasan töri a gitárokat a "sok milliós nézettségű gitártörő díva". 

Hörchernek nem volt elég az X-Faktorban rendezett botrány, tovább folytatja a celebséget. Rendszeresen műbalhézik, balhézik, gitárokat tör össze, galériamegnyitókon kergetteti meg magát más zenészekkel. Hörcher imád címlapon lenni, ennek érdekében már hét gitárt tört össze. Egyébként a nukleáris lineáris festészet egyszemélyes feltalálója lehet, így még az RTL hamarosan induló tehetségkutatójában is láthatjuk, hiszen "minden előfordulhat, de még az ellenkezője is."

A Fonogram díjátadóján is megjelent a magát bídermájer celeb bútorként emlegető művész, ahol Tóth Gabival is összefutott, de állítása szerint már nincs harag köztük, még közös képet is csináltak. "Talán furcsán fog hangzani, de meglepő módon örültünk egymásnak" – mondta. 

Kérésünkre egy cimborájával megmutatta, hogyan kell helyesen léggitárt törni, de ha ezt nem lenne elég elképzelni, íme, a művész teljes eddigi munkássága:

Az ominózus X-Faktoros jelenetet pedig itt élvezheted teljes hosszában: