Az Éden Éjjel műsorvezetője nem érti, smink nélküli fotójára miért csapott le úgy a bulvár, mint egy leopárd a zsákmányára.

Hét elején Rippel Feri olvasott be a médiának, most pedig Cinthya húzta fel a kesztyűt, és hosszú levélben ecsetelte véleményét.

Forrás:facebook/Cinthya Dictator

Megosztottam egy képet, aminek nem tulajdonítottam jelentőséget, nem szerettem volna vele semmit kifejezni, nem volt mondanivalóm, mégis nagyobb teret kapott mint képzeltem. A fotómon használt filter megerősítette a bőröm texturáját, amitől látványosabb lett. Ennek hatására ilyen és ehhez hasonló szalagcímeket olvastam: "No smink? Nem kellett volna! Iszonyú a bőre a magyar sztárnak!" Ledöbbentem, mert szerencsére a bőrömmel soha nem volt gondom. A másik probléma, amin a kommentelők előszeretettel akadnak fent, a "magyar sztár" kifejezés. Nem tartom magamat sztárnak, sőt... Azonban amikor azt olvasom, hogy nincsen mögöttem produktum és gondolat, akkor kiakadok. 1 hónapon belül szerzem meg a diplomámat a MOME - Moholy-Nagy Művészeti Egyetem fotográfia szakán, amire nagyon büszke vagyok!" – írta Cinthy.