Szeretkeztek, majd csúnyán összeverték egymást – legalábbis Damu Roland szerint, aki többek közt így írja le botránykönyvében az egykori Palácsik, ma Vajna Tímeával együtt töltött utolsó estét, amely miatt végül letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság.

„(...) Hívtam egy taxit, és elmentem Palácsikhoz. Felcsengettem, ő rögtön beengedett. Amikor ajtót nyitott, melltartóban, harisnyanadrágban és bugyiban volt" - idéz Damu Roland könyvéből a Blikk.

Forrás: MTI/Marjai János

„Köszönésképpen megcsókoltuk egymást, és nem bírtuk abbahagyni. Egymásnak estünk, és k...féltünk. Palácsik a k...félés közben folyamatosan azt kérdezgette: „Na, jobb a p...nám, mint Zitáé?" (így hívták az egyik csajomat), „Na, így b...sztad meg Jutkát is?" (az is a csajom volt), „Reginával is így k...rtál?" (ő is a csajom volt). Folyamatosan az járt a fejemben, hogy honnan tud ezekről. Sosem voltam perverz, és sosem szerettem szex közben beszélgetni, így el sem tudtam élvezni. Arra fogtam, hogy túl sokat ittam. (Ami igaz is volt.) Kértem, hogy öltözzünk fel, és induljunk el.(...)"

„(...) És akkor minden előzmény nélkül megkérdezte, hogy ki az a Regina. A vér is meghűlt bennem. Kapásból hazudtam. Mondtam, hogy fogalmam sincs. Erre Timi tökön rúgott, és le akart ütni a pálinkásüveggel. Amikor a rettenetes fájdalomtól összegörnyedve láttam, hogy emeli az üveget, felálltam, elkaptam a kezét, és adtam neki egy pofont. Erre újra meg akart rúgni, de elkaptam a lábát, és kicsúszott a tartó lába, seggre esett. Ekkor szakadt el a harisnyája térdhajlatban."

Brutális őszinteséggel ír Damu gyermekkori traumájáról
"Úgy k...rta anyámat, hogy rengett a fal" - így szerepel Damu Roland könyvének egyik legdurvább élménye, amelyben alkoholista édesanyjának viszonyáról is írt. Kattints ide a teljes történetért!

„Felállt, nekem jött egy fémkeretes székkel. Ekkor adtam neki még egy pofont. Kiabáltam, hogy állítsa le magát, üljön le, és nyugodjon már meg. Nem értettem, hogy mi ütött belé. Akkor elmondta, hogy az összes csajomról, szeretőmről tud, mert nagyon jók az informátorai. Mondta, hogy mindig mindent tudni fog rólam. Aztán elkezdett sírni, hogy miért kellett őt annyiszor megcsalnom."

„Ekkor elővette azt a bugyit és vékony pántos felsőt, amit azért hozott, hogy abban aludjon nálam, és széttépte, majd kidobta a kukába. Azt mondta, hogy azokat is én vettem neki, így legalább már ez sem emlékezteti rám. Arra kértem, hogy tűnjön el, és soha többé ne keressen, ne nyomozzon utánam. Azt mondta, hogy mivel otthon hagyta a mobilját, még taxit sem tud hívni. Abban a pillanatban hívtam neki egy taxit. Kinyitottam az ajtót. Ő kilépett, beszállt a liftbe, és annyit mondott: „A börtönben fogsz megrohadni." (...)