Áll a bál a médiában Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Mokkában nyújtott teljesítménye miatt, amikor is kiosztották Alekoszt. Most a miniszterelnök lánya is megírta véleményét az ügyről.

Először Dopeman akadt ki a két műsorvezető lenéző viselkedése miatt, most pedig Orbán Ráhel is védelmébe vette Alekoszt, és Facebook-oldalán osztotta a műsorvezetőket – írja a Bors

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„Döbbenet... az ember azt gondolná, hogy azért hívták be Alekoszt, hogy a két műsorvezető az ország előtt megalázhassa... De tegyük túl magunkat azon, ahogy Alekosszal viselkednek... ajánlom mindenkinek úgy hallgatni a beszélgetést, hogy nincs hozzá kép. Valóban professzionális dolog röfögniük, torokból röhögniük és igen helyett azt mondaniuk a műsorvezetőknek, hogy ja-ja... A lényeg, hogy nem értek célt... A műsor után nem A.-t tartom szellemileg és viselkedésileg gyengébbnek" – írta Orbán Ráhel.

Alekosz hálás Ráhelnek: „Örülök, hogy Ráhel megtekintette a velem készült riportot. Ne felejtsük el, hogy a reality történhet művészi színvonalon is. Azt kívánom, ha visszakerülök a tévébe, akkor Ráhel nézze meg több adásomat is, nem fog bennem csalódni. Én ugyanis az utca emberétől a miniszterelnöki szintig mindenkinek kielégítem majd az igényeit. Édesapja tegyen hasonlóképpen, és akkor lesz egy kis kikapcsolódása a mindennapi megoldandó feladatok és a velük járó stressz után" – mondta.

A Life.hu megkereste a csatorna kommunikációs és kapcsolati osztályvezetőjét, Koltay Tamást, hogy megtudjuk a csatorna hivatalos álláspontját, és a következő választ kaptuk: „Nem kommentáljuk az esetet" – írta kérdésünkre Koltay.