Dugipia, balhé és káromkodás - Ezért szállították le a gépről Kate Mosst

Forrás: AFP/Anthony Wallace -
Kate Moss ittas easyJet ivás alkohol repülőgép káromkodás utazás részeg vodka veszekedés botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit modell totál elázva szólalkozott össze egyik utastársával, majd a pilótának is megmondta a magáét.

Bár az illetékesek eddig igyekeztek titkolni, pontosan mit is művelt Kate Moss azon a repülőgépen, amelyről végül a rendőrség szállította le, a Daily Mail forrásai most kitálaltak arról, mi történt a fedélzeten.

Forrás: AFP/Anthony Wallace

A hírek szerint a 41 éves szupermodell már a török repülőtéren is ledöntött néhány pohár italt, a fedélzeten pedig a kézipoggyászában felvitt vámmentes vodkájával folytatta a piálást - miután a légiutas-kísérők már nem nagyon akaróztak kiszolgálni a szemmel láthatóan részeg Miss Mosst.

Egészen addig semmi egyéb gond nem is volt az ismert modellel, amíg valaki le nem fényképezte őt az utazás közben, ami miatt hatalmas botrányt csapott a gépen. Kate teljesen kikelt magából, összeveszett az utastárssal, majd amikor a rendőrök elvezették, egyszerűen csak lepicsázta a pilótát. A modell ellen végül nem tettek feljelentést, és nem is tartóztatták le.

Tanulj a stílusról Kate Mosstól!

Ha valakinek, akkor Kate Mossnak a kisujjában van a stílus. Van, hogy hipertrendi, de az sem ritka, hogy egy vintage ruhadarabjával divatot teremt. Néha kritizáljuk, máskor imádjuk őt, de egyénisége, na az tényleg van neki. Lássuk ITT, milyen trükköket leshetünk el a ma 40 éves modelltől!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.