Anne Lakey, a brit tanár férjes asszonyként tinédzserfiúk szüzességét vette el, többször erőszakosan közösült velük. 

Az 55 éves tanárnő a '80-as években még a karrierlétrán kapaszkodott felfelé, mikor egy 13 és egy 14 éves fiú szüzességét vette el otthoni ágyán, úgy, hogy a tinédzserek iskolai egyenruhájukat viselték. Addig manipulálta a két gyereket, amíg azok belementek, hogy a szexuális igényeit szolgaszerűen kielégítsék. 

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

A bíróság úgy tudja, folyton anyucinak hívatta magát, a két gyereket pedig bébinek. Többször felhívta az iskolát is, és a fiúk anyjának adta ki magát, azt mondta, betegek, nem tudnak iskolába menni. 

A 14 éves fiúnak még az iskolai kiránduláson is szexelnie kellett a nővel, és mikor 18 évesen már főiskolára járt, a nő akkor is meglátogatta. 

Lakey tagadta a a vádakat, szerinte a fiúk csak kitalálták, hogy 1987 és 1990 között zaklatta őket, azt állította, csak akkor szexelt az idősebbik fiúval, mikor már nagykorú volt. 

Az egyik áldozat egy blogon 2012-ben azt írta, nem hiszi el, hogy a nő még fiatalok között taníthat az iskolában. Undorító szexszörnyetegnek nevezte, és azt írta, hamarosan valaki biztosan bíróságra küldi. 

A tanárnő tárgyalása még folytatódik.