Olyan fotó érkezett szerkesztőségünkbe, amelyből kikövetkeztettük, hogy kik vezetik az RTL Klub ősszel induló, vadonatúj tehetségkutató show-műsorát. Ha igaz a füles, eredeti tippünk félig be is jött.

Amikor tavasszal a Got Talent válogatói elkezdődtek, mi arra tippeltünk, hogy Istenes Bence és Sebestyén Balázs lesznek a műsorvezetők. Ma pedig beigazolódott, a tippünk félig-meddig jónak bizonyult. 

A Life.hu egyik olvasója küldte azt a fotót, amelyen az egyik budapesti színház mellett beszélget Sebestyén Balázs és Dombóvári István. A Got Talent válogató adásait színházakban forgatják szerte a világon, az épület körül lévő embertömeg és a közvetítő kocsi is arra utal, hogy egy műsor felvétele zajlik az épületben. Így Dombóvári, ha nem vendégként van jelen, valószínűleg Sebestyén Balázs műsorvezetőtársa lesz a Hungary's Got Talentben, bár a csatornától még arra sem kaptunk választ, hogy Balázs szerepel-e a show-ban.

Forrás: Life.hu

Megkérdeztük az RTL Klub kommunikációs osztályát, hogy valóban a Sebestyén–Dombóvári páros vezetik-e majd a Hungary's Got Talentet, de röviden csak annyit reagáltak, hogy a ma esti Fókuszban választ kapunk a kérdésünkre.

A zsűritagok névsora már kiderült
A Life.hu cikkéből megtudhatod, kik fogják véleményezni a Hungary's Got Talentetbe jelentkező, különleges produkciókkal előrukkoló tehetségeket.