Apjával való vérfertőző kapcsolatából születtek azok a gyerekek, akikkel a nővérként dolgozó Dominique Cottrez végzett az elmúlt években, majd a családi ház különböző pontján rejtette el a holttestüket.

Dominique Cottrez férje és lányai sokáig az édesapa lábszagának, avagy a kutya bűzének tudták be a ház körül terjengő különös szagokat. Azt álmukban sem gondolták volna, hogy az 51 éves asszony a saját apjával folytatott viszonyából születetett gyermekeit temette el otthona különböző pontjain.

Forrás: AFP/Philippe Huguen

A nővérként dolgozó Cottrezt először kislánykorában erőszakolta meg édesapja, később azonban a saját beleegyezésével történtek közöttük a szexuális együttlétek - írja a DailyMail. Vérfertőző kapcsolatukból összesen 8 kisbaba született: a két felnőtt gyermekes és többunokás nagymama 1989-ben végzett első gyermekével, akit nem sokkal születése után megfojtott, majd a szekrénybe tett egy zacskóban. Az utolsót 2000-ben gyilkolta meg.

Édesapja 2007-ben halt meg, ezzel ért véget intim viszonyuk is. Az újszülöttek holttestére 3 évvel később bukkantak rá. A nagyjából 130 kilós asszony testalkatánál fogva a kezdetektől fogva jól tudta titkolni terhességeit, elmondása szerint „módszeresen" ölte meg a babákat, mert nem akart több gyereket, a fogamzásgátlásról pedig hallani sem akart.

Cottrez édesapja tudott a csecsemőkről és a gyilkosságokról, a rendőrség szerint segített is a nőnek a megölésükben és eltüntetésükben. Amennyiben Cottrezt bűnösnek találják, életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat.