Bódi Sylvi lazán, Zimány Linda totál begörcsölve fesztiválozott

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Balaton Sound Bódy Sylvi Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori cukormadár lányok sem hiányozhattak a Balaton legnagyobb fesztiváljának VIP részlegéről. Bódi Sylvi lazán és közvetlenül tolta a bulit, míg Zimány Linda teljesen kifordult önmagából a Soundon.

Sylvi közvetlenségét megszoktuk, bár néha nagyon nehéz a világ legszebb tájairól szexis fotókat posztolgató glammodellt itthon is lefotózni. A Sound szinte minden napján felbukkant a VIP-szekcióban, de csak szombat estére lazult el annyira, hogy jópofa fotót engedjen készíteni magáról.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Egykori kolléganője, Zimány Linda viszont teljesen zavarodottan viselkedett. Míg napközben vidám fotót posztolt magáról az Instagramon, estére a VIP-ben eltűnt a vidámsága.

Fekete sapkáját teljesen a szemébe húzva, rettegve attól, hogy egy újságíró felismeri, szinte laposkúszásban ment el a mosdóig, majd vissza, majd miután felismerte a közelében álló kolléganőnket, közismert milliárdos barátja társaságában keresett védelmet. De mitől is retteg?

Szombat este pedig arcát eltakarva, egyenesen kimenekült egy stáb kamerája elől a VIP-részlegből.

Vajon jól van Linda, vagy pedig aggódnunk kellene érte?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.