Botrány! Visszaéltek az RTL Klub sztárjának nevével

Facebook X-Faktor 2015 énekesnő Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszaéltek az énekesnő személyazonosságával! Az ál-X-Faktoros találkozót beszélt meg fiúkkal, és hevesen flörtölt velük.

A személyiségrabló hónapokig létezett Tóth Andiként a Facebookon, ahol létrehozott egy olyan oldalt, amelyre Andiról töltött fel képeket, és az ő nevében nyilatkozott. Az ismeretlen személy még flörtölt is az oldal rajongóival. Az énekesnőt nagyon felzaklatták a történtek. - írja a Bors.

Story-gála 2015, Tóth Andi Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Hónapok óta létezik az az oldal, de csak pár hete szereztem róla tudomást. Egy koncert után odajött hozzám egy ismeretlen srác, kedélyesen beszélgetett velem, mintha már ezer éve ismerne. Mondta, hogy már sok levelet váltottunk. Nem is értettem. Az utóbbi hetekben felgyorsultak az események, két-három fiú is rám írt a hivatalos oldalamon, hogy ott folytassuk a beszélgetést, amit máshol elkezdtünk. Volt, akinek a családomról mesélt kitalált sztorikat, másnak a hétköznapjaimról, és így tovább." - mesélte Andi, aki később kifaggatta a fiúkat a beszélgetések tartalmáról.

"Az volt az első gondolatom: csak nehogy intim helyzetbe keveredjen velük, vagy olyan témáról beszélgessen, amely nekem nem fér bele. (..) Az oldal üzemeltetőjénél azonnal feljelentést tettünk. Jelenleg már nem létezik az oldal, de ha újra megjelenik, komolyabb lépésekre kényszerülünk" - folytatta az énekesnő, aki nagyon ledöbbent a történteken.

Andi jelenleg boldog párkapcsolatban van az Spoon együttes Petijével, így nem is tartja elfogadhatónak az ilyenfajta rágalmazást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.