A Bors információi szerint Berki Krisztián és Hódi Pamela újra képernyőre kerülnek. Igaz, nem a TV2, hanem az RTL Klub műsorán. A lap úgy tudja, a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerepelnek majd, egyik turnusban Krisztián, a másikban Pamela. 

Forrás: Baksa Norbert

Egy másik bennfentes tudni véli, hogy Berki már javasolta a TV2-nek, hogy bontsanak szerződést, ugyanis nincs ínyére, hogy a semmiért tesz zsebre még mindig fizetést. 

"Szerződésekről az azokban foglalt titoktartási kötelezettség miatt nem adhatunk tájékoztatást. Annyit elmondhatunk, hogy a TV2 egyik szerződtetett képernyőse sem jelezte, hogy konkurens csatornához köthető műsorban kívánna megjelenni" - nyilatkozta a TV2. 

"Hollywood üdvöskéi boldogok lennének, ha ennyit írnának arról, hogy épp melyik stúdió vette meg annak a filmnek a jogait, amelyben szerepelnek. Ők sem kötelezik el magukat kizárólag egy helyen. Vagy itt van a foci. Ott csak augusztus 31-én záródik az átigazolási piac. Addig talán engedtessék meg nekem, hogy eldöntsem, milyen mezben futok ki a pályára. Klasszis futballisták se húzzák le az egész pályafutásukat egy klubnál. Egy dologhoz lojálisak, a focihoz. Én is egy dolog iránt vagyok elkötelezett, ez nem más, mint a nagybetűs szórakoztatás" - tette hozzá Berki Krisztián.