Komolyan elgondolkozott rajta Mádai Vivien, hogy elhagyja a fővárost. A műsorvezetőnő annyira kötődik a Balatonhoz, hogy családjával akár véglegesen leköltözne Balatonfüredre.

Balatonfüreden született és nevelkedett Mádai Vivien, ez a rendkívüli kötődése a vízparti városhoz nem szűnt meg. Az M1 műsorvezetője a fővárosban futott be tévés karriert, ezért úgy gondolhatnánk, hogy sikereinek a városában érzi magát igazán elemében. Mégis, amikor visszatér nyaralni a szülői házba, komolyan elgondolkozik azon, hogy a békésebb, vidéki élet jobban megfelelne családjának. Mindnyájan nagyon jól érzik magukat a kisvárosban. 

Forrás:Mádai Vivien


„Júniusban leköltöztünk a kisfiammal Balatonfüredre a szüleimhez, az egész nyarat itt töltjük, szeptember végén térünk csak vissza a fővárosba. A kisfiam élvezi a kertet, hogy egész nap a fűben rohangálhat, hogy naponta megfürödhet a Balatonban. A lassan egy éves Zénó bébi úszógumival pancsikol vidáman a tóban. Esténként lemegyünk sétálni, nézegetjük a kacsákat, vitorlásokat. Rájöttünk, hogy számunkra ez az igazi nyaralás, nem kell elutaznunk messzire, hogy együtt pihenjünk. Most a férjem is velünk van, szabadságon" – mesélte Vivien, aki elárulta, elgondolkoztak már azon, hogy végleg a Balatonra költöznek.

„Sokszor úgy gondoljuk, hogy a következő 10 évben örökre leköltözünk ide, a kicsinek jobb lenne a vidéki élet. A férjem számára sem lenne ez probléma, hisz Székesfehérváron is rendel, nem köti minden Budapesthez. Sőt! Gyerekkorában mindig Alsóörsön nyaralt, így ő is imádja ezt a vidéket. Olyan férfit nem is tudnék szeretik, aki nem kedveli a Balatont! Én itt télen sem unatkozom. Akkor könyv, kandalló kerül előtérbe, az erdőben nagyokat sétálunk a kutyákkal. Persze jó néha felmenni Budapestre, de amikor jövök visszafelé és az M7-re hajtok, máris megdobban a szívem, hogy hazafelé tartok. A nyár helyett a szeptembert szeretem a legjobban, amikor nincsenek turisták, csak a helyiek, de még meleg van. Már érzem az ősz illatát, minden bronzosan csillog" –árulta el a műsorvezető, aki nem siet vissza a képernyőre. Időnként műsorvezetést, rendezvényeket vállal, egyelőre ez pont elég neki.