Elképesztő luxusban lazít Beatrix hercegnő

lazítás ital Oprah Winfrey Beatrix yorki hercegnő luxusjacht utazás nyaralás meghívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erzsébet királynő unokája, Beatrix nem aprózta el a pihenést idén: a hírek szerint az elmúlt 8 hónap alatt a mostani útja a tizenhetedik.

Míg a 89 éves Erzsébet királynő a legszorgalmasabb a brit királyi családban, addig unokája, Beatrix yorki hercegnő valószínűleg a leglustább.

Forrás: AFP/Carl Court

András herceg legidősebb lánya tavaly hagyta ott évi 20 ezer angol fontot, vagyis nagyjából 9 millió forintnak megfelelő összeget hozó munkáját a Sonynál, azóta pedig egymást érik pihentető luxusnyaralásai.

Ezúttal szerelmével, Dave Clarkkal hajózott ki Spanyolország tengerpartjáról Roman Abramovics, orosz milliárdos több szintes yachtján, majd az irányt Oprah Winfrey és társasága felé vették, hogy megigyanak együtt néhány italt. Kattints ide a fotókért!

A 26 éves hercegnőnek ez a 17. utazása 8 csekély hónap alatt: négyszer volt síelni, kétszer járt St. Barts szigetén és a Karib-tengeren, két útja volt Olaszországba és New Yorkba, és meglátogatta továbbá Görögországot, Floridát, Bahreint, a Bahamákat, Kínát és az Egyesült Arab Emírségeket is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.