Sarka Kata és Bálint Antónia között már évekkel ezelőtt megromlott a viszony. Legutóbb egy rejtélyes telefonbeszélgetés került elő a semmiből, amelyen egyesek szerint az hallható, ahogyan Antónia ittas állapotban hívja fel Katát, majd bevallja, hogy drogozott, aztán letagadja, ezután pedig felajánlkozik Hajdú Péternek is. 

Az említett telefonbeszélgetést valaki rögzítette, majd feltöltötte az egyik legnagyobb videómegosztó portálra. A felvételen többek között az alábbi párbeszédek hallhatók:

Részlet 1.

"... és amíg itt részegeskedsz, addig a gyereked mit csinál?"
"Alszik."
"És drogoztál is?"
"Miért ne?!"
"Miért ne?"
"Miért ne? Te ócska k...va!"

Részlet 2.

"Tudtad azt, hogy én egykoron szépségkirálynő voltam?"
"Igen, de az a baj, hogy még harminc év után is ezzel haknizol."
"Én soha nem nevettelek ki téged. Én nem alacsonyodtam le ilyen szintre, hogy valamire úgy reagáljak, hogy kinevesselek. Mert egyébként lehet, hogy túlzóan hangzik tőlem, de felnézek rád. De tényleg."

Forrás: Facebook/Bálint Antónia, Zsigmond László/Life.hu

Részlet 3.

"Én nagyon szégyellném magam másnap, hogy ilyen állapotban kiadtad magad pont nekem. Nem mintha nem örülnék neki."
"Én egy kulturált beszélgetést próbálok lefolytatni egyébként, ha feltűnt volna. És egyébként tényleg nem akarlak kinevetni, mert nincs miért. Azon nevetek, hogy ilyen bután eddig jutottál, de... ezen te is nevetsz."
"Te nem vagy nekem konkurencia."
"Azt hiszed, mi?!"
"Igen. Azért nézz magadra, meg nézz rám, és akkor majd rájössz. Na, mit akartál? Látom, még nem józanodtál ki annyira."

Részlet 4.

"... ez szánalmas, ha egy anya ilyet csinál a gyermekével."
"Mert az, hogy forgatod a picsádat mindenhol, az nem szánalmas!?"
"Hát nem. Mondjuk, hogy ha olyan lenne, mint a tiéd, akkor nyilván szégyellném."

Részlet 5.

"Mi a helyzet Petikével?"
"Peti nagyon jól van, köszönjük. És te mit ünnepelsz? Vagy csak így telnek nálad a hétköznapok?"
"Téged ünnepellek."

Részlet 6. 

"Na és mit akartál a Petitől most?"
"Sz..ni."
"Hát arról nagyon lecsúsztál már! Nem véletlenül tartok ott, ahol, te meg ott, ahol."

Nem tudjuk, hogy a híresztelésekkel megegyezően valóban Sarka Kata és Bálint Antónia beszélgetése hallható-e az internetre feltöltött hanganyagon, ahogyan azt sem tudjuk, hogyan került a hangfelvétel a videómegosztó portálra, mindenesetre ITT meghallgathatodés eldöntheted te magad.  

 

Előzmények
Sarka Kata és Bálint Antónia nem szívlelik egymást. Nemrégiben Kata tudomására jutott, hogy az egykori szépségkirálynő fekete mágia segítségével rontást küldött családjára. Toncsi mindent tagadott: "Nem járok jósokhoz. Van értelmes dolgom az életben. Ezeket az intelligens hozzászólásokat csak azért hagyom kint, hogy lássátok, hogy egy hazugság, illetve lassan már hazugságáradat, amit rólam írogatnak, hogy befolyásolják számomra idegen emberek rólam kialakított véleményét. Sarka Katának nagy felelőtlenség folyton velem foglalkozni, és hazudni azoknak az embereknek, akik olvassák az oldalát. Soha semmilyen jóshoz nem mentem, nem hogy olyan dolgokra vetemedjek, amik ott le vannak írva. Soha senkinek a nevében nem írok, csak a sajátomban. Most akkor itt felszólítanám Sarka anyukát, hogy fejezze be a hazudozást... Soha nem írok róla, nem foglalkozom vele."