Megrázó fotók! Megverték, majd fotós barátja megörökítette

Forrás: Facebook/T. S. T. Photography -
kampány fotós fotók erőszak támadás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrendítő képek láttak napvilágot a Facebookon. Brooke Beatont a saját párja verte meg, amit fotós barátnője nem hagyott szó nélkül.

A 27 éves modellt közvetlenül az után fotózták le, hogy a támadás áldozata lett. A férfi az autójában bántalmazta, miután felhúzta magát. Ököllel ütötte az arcát, fojtogatta, majd próbálta elvenni tőle a telefonját. A lány elmondása szerint végig az életéért küzdött. A támadója évek óta a barátja volt, de néhány hónappal ezelőtt szerelemre változott a viszony. Brooke természetesen feljelentést tett a rendőrségen. A Dél-Dakotában élő fotós, Tiffany Thoelke megörökítette a barátnőjét, hogy mások is láthassák a vele történ borzalmak bizonyítékát. -írja a brit Metro.

Brooke Beaton, Megrázó fotók! Megverték, majd fotós barátja megörökítette Forrás: Facebook/T. S. T. Photography

"Ez nem smink. Ő Brooke, az én csodaszép barátnőm, modell, anya, és egy lenyűgöző nő. Valódi sérülésekkel." - írja a Facebook oldalán fotós.

A két lány a #SilenceHidesViolence (a némaság elrejti az erőszakot) címmel indítottak egy kampányt, amivel a bántalmazott nőket akarják felszólítani, hogy álljanak nyilvánosság elé. A statisztikák szerint a nőkre irányuló bűncselekmények 80 százalékára sosem derül fény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.