18 évvel a hercegnő halála után nyilvánosságra kerültek a boncolási adatok, amelyek megerősítették: Diana terhes volt a baleset pillanatában, amely kioltotta az életét. 

Nemcsak halálának körülményei homályosak, hanem azt is rengetegen találgatták, hogy vajon terhes volt-e Diana hercegnő szerelmétől, Dodi al-Fayedtől, amikor 18 évvel ezelőtt halálos balesetet szenvedtek. Most azonban a Globe magazin egy újabb meghökkentő információval állt elő: megszerezték ugyanis Diana hivatalos boncolási eredményeit, amelyekből egyértelműen kiderült, hogy a hercegnő a baleset idején állapotos volt.

Forrás: Globe magazine

Az információkat eddig a CIA őrizte, és a boncolási eredmények mellett egy sosem látott utolsó kép is előkerült Dianáról, amelyen éppen az egyik mentős látja el. A Globe magazin ezek közlése mellett rávilágított arra is, hogy Dianát vélhetően a kormány vagy a királyi család megbízásából tették el láb alól, mivel nem engedhették meg, hogy a trónörökös anyja veszélyeztesse Angliát azzal, hogy hozzámegy egy muzulmán férfihoz. Mint az nemrégiben kiderült, Erzsébet királynő például már az elejétől úgy gondolta, egykori menye merénylet áldozata lett.