A hétvégén kilencszázan futottak a repülőtéri betonon, köztük két közismert művész. Ők szokatlan módon vágtak neki a nem mindennapi futópályának.

Trokán Nóra és Kocsis Tibor is lefutott, azaz „suhant” öt kilométert a hétvégén a repülőtéri Runway Run futóversenyen. A Suhanj alapítvány felkérésére vágtak neki a távnak, partnereik mozgássérültek és értelmi fogyatékosok voltak.

Harmadszor indultam a repülőtéri versenyen, viszont első alkalommal futottam az alapítvány felkérésére. Nehezített módját kaptam a futásnak, aminek nagyon örültem. Egy autista kisfiút toltam végig a pályán kocsiban. Élveztem, hogy mindenki, aki szembe jött velünk vidáman átkiabált, hogy ’hajrá!’. Jó látni ezeken a srácokon, hogy hatalmas mosollyal az arcukon suhannak. Én szoktam futni, de már egy ideje nem edzettem. Ez az 5 km nem fárasztott el annyira, de most hazamegyek kicsit pihenni” – nevetett vidáman a színésznő, akivel együtt Kocsis Tibor is nekivágott a távnak.

Forrás: Life.hu

"Jól bírtam, amúgy korábban vettem már részt futóversenyeken, annak ellenére, hogy nem vagyok életformaszerűen sportoló. Rendszeresen járok konditerembe, de nagyobb távot lefutni, szabadtéren, sok emberrel, ez más műfaj. Élveztem, jó hangulatban telt” – mondta Kocsis Tibor.