Megkéselte anyósát és unokáját, majd elmenekült a kisszentmártoni férfi

Forrás: AFP -
Pécs feleség keresés unoka férfi rendőrség anyós késelés támadás Kisszentmárton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A támadás után elmenekült a helyszínről Balázs István, akit már nagy erőkkel keres a rendőrség.

Egyelőre nem tudni, miért szúrta nyakon anyósát, majd tette ugyanezt 2 éves unokájával Balázs István szerda késő délután.

Forrás: police.hu

A férfi elmenekült. A Pécsi Újság úgy tudja, a Kisszentmártonban élő tettes várandós feleségét is kényszeríteni akarta, hogy tartson vele, az asszonynak azonban sikerült megszöknie. A késsel megsebesített asszonyt és a kisgyermeket kórházban ápolják. A támadót továbbra is keresi a rendőrség, felkutatásához a lakosság segítségét is kérték.

Aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.