Az Oscar-díjas színészt a Radio Times riporternője faggatta, amikor egy kérdést olyannyira magára vett, hogy egész egyszerűen ott hagyta az újságírót.

Robert De Niro legújabb filmje, a The Intern kapcsán ült le beszélgetni a Radio Times újságírójával, Emma Brockes-szal. Amikor azonban a riporternő a színészi tecnikájáról kezdte el faggatni a hollywoodi sztárt, De Niro nagyon kényelmetlenül kezdte érezni magát az interjú közben. 

Forrás: AFP

Egyszer csak felugrott a székből, és elkezdett dühösen fel-alá járkálni, majd közölte, hogy befejeztük az interjút, mert a kérdésem negatív következtetésen alapul- írta később Brockes a Radio Times-nak. Mint kiderült, a színész félreértette az újságírónő kérdését, amikor szóba került, hogy ennyi év alatt hogyan sikerül elkerülnie, hogy rutinná váljon a színészi játéka. De Niro sajnos magára vette a kérdést. Az interjú végül nem készült el.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Robert De Niro kiborult interjúja közben: az általában kemény fickókat alakító színész korábban elsírta magát egy televíziós beszélgetés közben.