Egy 43 éves amerikai férfi meglőtte saját szerszámát, és ha ez még nem lett volna elég, a rendőrség le is tartóztatta ezért.

Donald Anthony Watson dupla szerencsétlensége saját butaságából ered, mert végül is hogyan lehet farkon lőni saját magadat. Kiderült, hogy a férfi büntetett előéletű, így nem is lehetett volna nála fegyver – ezért vitték el a rendőrök. 

Forrás: Thinkstock

A kihallgatáson hiába próbálkozott kamusztorival, miszerint egy afroamerikai férfi akarta kirabolni a háza előtt, semmilyen erre utaló nyomot nem találtak a rendőrök. Csak egy olyan tanú került elő, aki állította, hogy egy óra tájban üvöltést hallott a lakásból kiszűrődni.

A sérült farkú férfi házkutatása eredményre vezetett, ugyanis előkerült egy töltényhüvely, és a lövedékből származó repeszszilánkok is az ágyából. A férfi erre elismerte, hogy a fegyvert egy ismerősétől vásárolta, és az ágyban nézegette, majd amikor zsebre dugta, az elsült, eltalálva a hímvesszőjét. A férfi ellen eljárás indult. 

5 lenyűgöző trükk, amire képes a pénisz - Igazi varázspálca!
Elég sok csodára képesek a péniszek, ez már jó párszor bebizonyosodott. De akad egy-két olyan szuperképessége is a hancúrlécnek, ami rejtett volt, de csak mostanáig. Olvasd el a Life,hu cikkét!