"Nagyon óvom a magánéletemet" - Tóth Gabi és Trap kapitány hétköznapi életet élnek

Tóth Gabi élet szerelem Trap kapitány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptemberben derült fény arra, hogy Tóth Gabi és a Tha Shudras együttes frontembere,Trap kapitány mégis csak egy párt alkotnak. Vajon sikerül a két ismert embernek hétköznapi életet élni?

Egyedül jelent meg egy partin Trap kapitány, természetesen az elmaradhatatlan zöld maszkjában. Megkérdeztük, hogy mit szól ahhoz, hogy nyilvánosságra került sokáig titokban tartott kapcsolata egykori mentorával, Tóth Gabival, aki jelenleg a Sztárban sztár egyik szereplője, és Friderikus összeköltözős műsorában megmutatta valódi énjét. Eláruljuk, nem volt egyszerű normális válasz kicsikarni belőle.

Úgy tűnik, ha Molnár Tibor bezöldül, akkor nehéz két szót váltani vele. Pedig amikor Gabival februárban közös vállalkozásba kezdett a Kidman Nicholson formációval, még álarcát is levette, és egész emberinek tűnt.

Forrás: Instagram/Tóth Gabi

„Mindent titokban csinálok, mert egy szuperhős vagyok, és a szuperhősöknek titkolózni kell. Nagyon óvom a magánéletemet és erre szeretnék a továbbiakban is odafigyelni. Nem bánom, hogy kitudódott a kapcsolatom Gabival.

A történet elérkezett arra pontra, hogy nyilvánosságra lehetett hozni.

A civil életemet nem zöld maszkkal élem, senki sem ismer fel az utcán, és Gabival is tudjuk egy átlagos pár életét élni, például moziba megyünk. Igaz, őt mindenhol felismerik”- húztuk ki Trap kapitányból.

Gáspár Laci kiakadt a kulisszák mögött: Érzékenyen érintette az összehasonlításhttp://www.life.hu/sztarok/20150929-gaspar-laci-enekes-kiakadt-a-sztarban-sztar-kulisszai-mogott-amikor-egy-rajzfilmfigurahoz.htmlJabin Peti a TV2.hu kamerája előtt faggatta a sztárokat átváltozásukról, Lacit érzékenyen érintette, az összehasonlítás a nagydarab rajzfilmfigurával.TV + Sztárok--Szépségkirálynőnknek, Kiss Daniellának meggyűlt a baja az angollalhttp://www.life.hu/sztarok/20150929-kiss-daniellanak-szepsegkiralynonek-meggyult-a-baja-az-angol-nyelvvel.htmlNagyon elszomorodott a szépségkirálynő, mert nem úgy ment neki az első megmérettetés, amellyel a világversenyre készül, ahogy azt elvárta volna magától. TV + Sztárok--Ákos majdnem megfulladt legújabb klipje forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20150929-akos-majdnem-megfulladt-videoklipje-forgatasan.htmlA Life.hu riportere Ákossal beszélgetett, akinek egészen extrém élményei vannak videoklipje forgatásáról. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoKulcsár Edina reagált az őt ért negatív kommentekrehttp://www.life.hu/sztarok/20150929-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-tv2-aktiv-musorvezetoje-lett-es-reagalt-az-ot-ert-negativ.htmlA szépségkirálynő alig kezdte meg műsorvezetői munkáját a TV2 Aktív adásában, máris elindult a kommentháború. Edina intelligensen reagált az őt ért vádakra. TV + Sztárok--Igazi sztárparádé: Különleges szelfit lőtt Majka - Vajon mi készül? http://www.life.hu/sztarok/20150929-majka-tobb-hazai-enekessel-fotozkodik-es-a-jelek-szerint-kozos-munkara-keszul.htmlNagyon szeretjük az olyan képeket, melyeken hazai, illetve külföldi sztárok pózolnak együtt a kollégáikkal. A népszerű hazai rapper most több énekes társaságában mosolyog a kamerának. TV + SztárokOrigoFriss hírek: Lagzi Lajcsi jól viseli az előzetesthttp://www.life.hu/sztarok/20150929-lagzi-lajcsi-jol-viseli-az-elozetest.htmlEgyes hírek szerint Lagzi Lajcsi cellatársát erőszakos bűncselekmény elkövetésével vádolják. Berényi András, Lajcsi ügyvédje cáfolta a vádakat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.