Szeptemberben derült fény arra, hogy Tóth Gabi és a Tha Shudras együttes frontembere,Trap kapitány mégis csak egy párt alkotnak. Vajon sikerül a két ismert embernek hétköznapi életet élni?

Egyedül jelent meg egy partin Trap kapitány, természetesen az elmaradhatatlan zöld maszkjában. Megkérdeztük, hogy mit szól ahhoz, hogy nyilvánosságra került sokáig titokban tartott kapcsolata egykori mentorával, Tóth Gabival, aki jelenleg a Sztárban sztár egyik szereplője, és Friderikus összeköltözős műsorában megmutatta valódi énjét. Eláruljuk, nem volt egyszerű normális válasz kicsikarni belőle.

Úgy tűnik, ha Molnár Tibor bezöldül, akkor nehéz két szót váltani vele. Pedig amikor Gabival februárban közös vállalkozásba kezdett a Kidman Nicholson formációval, még álarcát is levette, és egész emberinek tűnt. 

Forrás: Instagram/Tóth Gabi

„Mindent titokban csinálok, mert egy szuperhős vagyok, és a szuperhősöknek titkolózni kell. Nagyon óvom a magánéletemet és erre szeretnék a továbbiakban is odafigyelni. Nem bánom, hogy kitudódott a kapcsolatom Gabival.

A történet elérkezett arra pontra, hogy nyilvánosságra lehetett hozni.

A civil életemet nem zöld maszkkal élem, senki sem ismer fel az utcán, és Gabival is tudjuk egy átlagos pár életét élni, például moziba megyünk. Igaz, őt mindenhol felismerik”- húztuk ki Trap kapitányból.