Megszólalt Lagzi Lajcsi szabadon engedett felesége

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy hírül adtuk, pénteken 16 óra után a Budapest Környéki Törvényszék pénteken megszüntette Galambos Lajos feleségének előzetes letartóztatását, és elrendelte szabadlábra helyezését, ugyanis a másodfokú bíróság indoklása szerint G. B. esetében hiányzik a szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény megalapozott gyanúja.

A háromgyermekes édesanya a Blikknek nyilatkozott a szabadulása után. "Most semmi más nem számít, mint hogy a gyermekeimmel lehessek, hogy megbeszéljünk mindent, és hogy mindenben támogassam a férjemet, akit meggyőződésem szerint ártatlanul gyanúsítanak" - mondta.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az üggyel kapcsolatban a védőügyvéd is nyilatkozott a lapnak: "Ügyfelem orvosi dokumentációját már az első előzetes tárgyalásnál becsatoltuk, de akkor a bíróság úgy ítélte meg, hogy mindez nem elegendő ahhoz, hogy ne helyezzék előzetes letartóztatásba. Tovább folytatom a munkámat, hiszen meggyőződésem, hogy mindaz, amivel vádolják Galambos Boglárkát, az nem megalapozott, nem követett el semmilyen bűncselekményt" – jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.